В рамките на споделеното по-долу видео имаме честта да разопаковаме новата версия на най-популярната конзола на ХХ век – PlayStation. PlayStation Classic прави дебюта си на родния пазар с днешна дата и представлява адски качествено изработена миниатюра на оригиналния PlayStation от 1994 година. Припомняме, че PlayStation е първата конзолна платформа в световен мащаб, прескочила 100-милионната бариера, що се отнася до продажби към крайни потребители.

Изработката на PlayStation Classic е отлична, а дизайнерите на японския гигант очевидно са създали продукт, който на външен вид не стои ретро 24 години след премиерата си. Или ако искате – стои ретро по един особено модерен начин.

Видеото е съставено от две части – стандартно разпечатване, в което разглеждаме основните компоненти, от които е съставен ритейл комплектът на конзолата. Не на последно място сравняваме размерите ѝ спрямо алтернативни продукти като Vita, SEGA Game Gear и... последния брой на нашето списание. Във втората част правим бърз тест на PlayStation Classic на споменатия в текста от първия ни допир до мъника 51-инчов телевизор.

В следващите няколко дни ще направим пълни тестове на новия член от семейство PlayStation, на чиято база ще подготвим и нашето ревю.

Обещаното видео следва:

Оцени:
Рейтинг: 3
Най-четени
Всички

Samsung Galaxy S10+ с 12 GB RAM счупи Android рекорда за бързина

208 | 16.02.2019
Още от Play

На Nintendo Switch не му трябва VR, но май ще го получи

3 | 17.02.2019