Panasonic представи два нови модела слушалки, които дебютираха на CES 2019. Въпросните се отличават с модерен дизайн в ретро стил, съчетаващ съвременни тенденции с винтидж елементи и технологии за подобряване на басите и възпроизвеждат отчетлив, мощен и богат басов звук.

HF410B и NJ310B предлагат дизайн и дълбоки, наситени цветови тонове, съчетаващи се с модния стил Атлейжър. За осигуряването на адекватен звук те разчитат на технологиите XBS (Extra Bass System), Original Acoustic Structure и Circuit Design. Любопитен за отбелязване факт е, че батерията може да издържи с едно зареждане до 24 часа.

HTX90N и HTX20B от друга страна разчитат на класически дизайн, изграден в модерен ретро стил. Идеята на Panasonic е те да предложат неостаряващ шикозен външен вид и класически цветове, съчетаващи се с множество модни стилове.

HTX90N са оборудвани с технология за шумопотискане, осигуряваща чудесна среда за слушане, докато HTX20B имат специална ергономична форма с двойно захващане, създаваща чувство на стабилност и сигурност. Двата модела използват технологии за подобряване на басите и възпроизвеждат отчетлив, мощен и богат басов звук.

Все още липсва информация около премиерната дата и цените на слушалките.

Всички новини и истории от CES 2019 на едно място

Тагове: