Една от най-успешните геймърски мишки в историята – култовата Logitech MX518, скоро ще е отново на пазара. Тя се появи за пръв път през 2005 и за целия си живот успя да продаде над 16.4 милиона бройки в световен мащаб.

В модерното си превъплъщение MX518 ще е екипирана с революционния нов сензор на компанията Hero 16K, който предлага поддръжка на максимална резолюция 1800dpi и време за реакция 1 милисекунда.

В същото време моделът запазва класическата форма и усещане на оригинала и ще предлага осем програмируеми бутона за макро команди, които ще се съхраняват локално. По този начин, където и да включите мишката, макросите, които сте задали предварително, винаги ще са налични.

Освен модерни технологии MX518 ще предлага и корпус, изработен от нови, по-съвършени материали, както и стилен, Nightfall външен вид.

За най-нетърпеливите да се сдобият с една истинска преродена легенда Logitech предлагат възможност за предварителна поръчка, а цената е съвсем разумна за геймърска мишка от този клас - $59.99.

 

Тагове: