Ако досега не сте имали възможност да пробвате актуалното издание на PES, Konami ви прави предложение, на което не можете да откажете. Японската компания пусна безплатна версия на PES 2019, наречена PES 2019 Lite. Тя е налична в момента за PS4, Xbox One и PC през Steam. PES 2019 Lite включва тренировъчен режим и опция за офлайн мачове, както и PES League Mode, където можете да мерите сили в индивидуални или кооперативни състезания. Можете да използвате същия режим, за да се класирате за глобални събития чрез 3 на 3 кооперативни турнири.

Още по-важно е, че PES 2019 Lite включва и режима myClub, който е отговор на FIFA Ultimate Team. В него градите отбор и играете с него онлайн.

В последно време PES върви надолу и физическите продажби на PES 2019 са с 49 процента по-ниски спрямо миналогодишните. Konami изгуби лиценза за Шампионската лига, след като го държа цяло десетилетие, и в момента от него се възползва Electronic Arts и в частност най-популярният футболен симулатор FIFA 19. PES 19 пък от стоя страна се сдоби с ексклузивен лиценз за шотландската първа лига.   

Тагове:
Най-четени
Всички

Важна промяна в РС изискванията за Fortnite. Вижте я тук

20 | 23.06.2019
Още от Play

След Батман Робърт Патинсън гледа към Джеймс Бонд

0 | Преди 16 ч.