На този етап Switch вече има доста впечатляващ каталог от игри, като се започне от появилите се в премиерната година на конзолата Super Mario Odyssey и The Legend of Zelda: Breath of the Wild и се стигне до актуални хитове като Pokémon: Let's Go и Super Smash Bros. Ultimate. Но в крайна сметка играта, която наистина е пленила аудиторията на хибридната конзола, все пак идва от външен разработчик, а не от собствената продукция на Nintendo.

Както се досетихте, японската компания разкри най-играните заглавия от геймърите в Европа за 2018 г. и на първо място е Fortnitе.

Разбира се, класацията съдържа доста собствени игри на Nintendo, но световният феномен на Epic Games изглежда на този етап е просто по-популярен дори от емблеми като Super Mario. Другото радващо е, че тук откриваме и някои инди игри, които са успели да се преборят за място с далеч по-именитите и високобюджетни конкуренти.

Самата класация е изградена на базата на времето, прекарано от собствениците на Switch с европейски акаунти в игра на съответните игри.

Списъкът ви с най-играните игри прилича ли на този? Изненадани ли сте от някоя от игрите, включени в списъка? Споделете вашите мисли с нас в коментар по-долу.

Тагове:
Най-четени
Всички

iPhone 11 Pro само с 4GB RAM разби Android флагманите в Geekbench

7 | 13.09.2019
Още от Play

Netflix грабна млада звезда от Stranger Things за нов филм

0 | 12.09.2019